Ízesítők

Ízesítők

 Myprotein Flavdrops – ízesítsd meg az életed, ételed!


Ha már unod, hogy mindig ugyanazt a fehérjeturmixot, zabkását vagy túrós desszertet eszed állandóan, vagy csak az ihatatlan BCAA-t vagy kreatint akarod feldobni… akkor ideje beújítani a Myprotein kalóriamentes édesítőit!


A Myprotein Flavdrops (ízesítő folyadék) természetes ízesítő. A szuperkoncentrált ízesítésének köszönhetően csupán néhány cseppet kell hozzáadnod a választott ételhez vagy frissítőhöz a nagyszerű íz elérése érdekében.


A legjobb dolog a Flavdrops termékben, hogy NEM tartalmaz kalóriát, hozzáadott cukrot, szénhidrátot, és zsírt!!!


Külön választható stevias megoldás is. Tartani nem kell tőle, mert a Steviának bár elég markáns az íze, de nincs erős édesítőszer mellékíze. Mindenkinek ajánljuk, aki az édesítőszerek közül a Steviát részesíti előnyben.


A Flavdrops termék használatával ugyanazt a nagyszerű ízt tudod elérni, mint amelyet az ízesített Myprotein termékek esetén tapasztalsz, ugyanis a Myprotein is ezt az ízesítőt használja a termékei ízesítéséhez.


Nézzünk meg pár tippet, hol is tudod használni ezt a szuper újdonságot!

-  A natúr fehérjét dobd fel vele! Nincs is jobb, mikor naponta új és új íz kerül a kulacsodba! Nem fogsz ráunni, az biztos!

- Kombináld más ízekkel! Ha van egy csokid vagy vaníliád, miért ne dobhatnád fel egy kis banánnal, mogyival vagy málnával? Még különlegesebb lesz, és csak Neked lesz ilyen menő íz a shakeredben!

- Sz@r a BCAA íze? A kreatinről ne is beszéljünk? Hát miért nem tolsz bele egy kis gyümölcsös ízt?!


Tipp tőletek: 15 csepp 1,5 liter vizet ízesített meg úgy, hogy elnyomta a glutamin és a BCAA keserű ízét, és még így is nagyon finom édes almaíze volt…. és akkor a málnát ne is emlegessük!

Mutat:
Rendezés:
FlavDrops (ízesítő csepp) -25%

FlavDrops (ízesítő csepp)

A Myprotein Flavdrops (ízesítő folyadék) természetes ízesítő rendszerüknek köszönhetően ideális az í..

FlavDrops Stevia (ízesítő csepp) -17%

FlavDrops Stevia (ízesítő csepp)

Flavdrops-Stevia Flavdrops ízesítő cseppjeink most már a természetes és kalóriamentes stevia édes..