TERMÉKEK

TERMÉKEK

Cégünk egy ambiciózus induló vállalkozás, amely a MYPROTEIN, Bulk Powders és PROTEIN WORKS termékeit forgalmazza, akik már 2004 óta látják el Nagy-Britanniát minőségi táplálék-kiegészítő termékeikkel. A MYPROTEIN egy termék- és ügyfélközpontú cég, aki arra törekszik, hogy a legjobb minőségű termékeket biztosítsa vásárlói számára, bármiféle körítés és álszentség nélkül. Itt konkrétan a marketingre és egyéb olyan tevékenységre gondolunk, amely a termék promótálásával, ezáltal komoly anyagi ráfordítással járna.

A MYPROTEIN úgy gondolja, hogy ezt a pénzt inkább befekteti a termékei fejlesztésébe, valamint olyan kutatásokba, amelyekkel új összetevőket fedezhetnek fel és még jobbá tehetik a termékeiket. A cég sok egyedülálló termékeket forgalmaz és kizárólagosságot szerzett több olyan termékösszetevő és eljárás felett, amelyeket más gyártók nem használhatnak fel a termékeik gyártása során.

A The Protein Works csapata hihetetlenül szenvedélyesen végzi a munkáját. Szembe mernek nézni a kihívásokkal, hogy elhozzák Nektek azokat a termékeket, amik újradefiniálják a mai sport táplálék-kiegészítők gondolkodásmódját. ŐK nem imitálnak más márkákat vagy termékeket, mint sokan mások, ők INNOVÁLNAK!

A magyar piac képviseletében pedig megtalálható kínálatunkban a BioCo étrend-kiegészítői termékei.