Garancia

Abban az esetben, ha az oldalunkról olyan terméket vásárolsz, amelyről kézbesítéskor kiderül, hogy a szállítás során megrongálódott, vagy lejárt a szavatossági ideje, a termék visszapostázása után, egy ugyanolyan teljes értékű terméket küldünk ki számodra. Ez a garancia csak a károsodott és lejárt szavatosságú termékekre vonatkozik. Ha bármi egyéb probléma miatt szeretnéd kicserélni a webáruházunkból vásárolt terméket, vedd fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal (informacio@enproteinem.hu), jelöld meg mi a problémád, és mi 4 munkanapon belül válaszolunk leveledre.


A webáruházunkban található termékekre, a termékek gyártói 100%-os garanciát vállalnak. Sem az enproteinem.hu, sem a weboldal tulajdonosa, a munkatársak nem vállalnak felelősséget a termékekre, csak kizárólag a termékek gyártói.


Tájékoztatás:

Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek összetételét próbáljuk naprakészen tartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogot arra (sajnos), hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét, ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni.


AZ ITT KÖZÖLT ÖSSZETÉTEL ADATOK CSAK TÁJÉKOZTATÓ ADATOK - AZ INFORMÁCIÓK FOLYAMATOS FRISSÍTÉSÉN DOLGOZUNK, DE MINDEN GYÁRTÓI VÁLTOZTATÁST NEM TUDUNK AZONNAL ÁTVEZETNI!

Ide kattintva tudja garanciális termékeinket érvényesíteni