Rólunk

Szolgáltató adatai:

Lugosi Péter egyéni vállalkozó
8761 Pacsa, Deák Ferenc utca 7/e

Telephely: 1119 Budapest Fehérvári út 101/a 3.emelet 9.

E-mail: informacio@enproteinem.hu
Tel.: +36/30 461 7126
Adószám: 68082705-1-40
Bankszámlaszám: 74000418-16081923 (M7 Takarék)
Munkatársaink elérhetőségei:
Tel.: +36/30 500 1807

 
Üdvözlünk az ÉNPROTEINEM webshopban!
 
Cégünk egy ambiciózus induló vállalkozás, amely a MYPROTEIN, Bulk Powders és The Protein Works termékeit forgalmazza, akik már 2004 óta látják el Nagy-Britanniát minőségi táplálék-kiegészítő termékeikkel. A MYPROTEIN egy termék- és ügyfélközpontú cég, aki arra törekszik, hogy a legjobb minőségű termékeket biztosítsa vásárlói számára, bármiféle körítés és álszentség nélkül. Itt konkrétan a marketingre és egyéb olyan tevékenységre gondolunk, amely a termék promótálásával, ezáltal komoly anyagi ráfordítással járna. A MYPROTEIN úgy gondolja, hogy ezt a pénzt inkább befekteti a termékei fejlesztésébe, valamint olyan kutatásokba, amelyekkel új összetevőket fedezhetnek fel és még jobbá tehetik a termékeiket. A cég sok egyedülálló termékeket forgalmaz és kizárólagosságot szerzett több olyan termékösszetevő és eljárás felett, amelyeket más gyártók nem használhatnak fel a termékeik gyártása során.
 
 

Továbbiakban megismerheted Európa vezető táplálék-kiegészítő gyártóját a MYPROTEIN

Róluk

Többet megtudhatsz a vállalatunkról és annak működéséről, elolvashatod a felhasználói feltételeinket és információkat szerezhetsz a terveinkről, elképzeléseinkről, valamint a támogatóinkról.

Miért a Myproteint válaszd? 

A Myprotein filozófia

A Myproteinnél arra vagyunk büszkék, hogy alapvető sporttáplálkozási élményt biztosítsunk. Már több mint 10 éve a termék innovációk előterében vagyunk, míg következetesen nyújtunk kiváló értéket a hatalmas termék kínálatunkban. Több mint 350 termék érhető el a webáruházunkban, melyekkel bármilyen cél eléréséhez kínálunk prémium minőségű sport kiegészítőket.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csakis a legjobb alapanyagokat használjuk fel termékeinkhez, amelyeket független mikro-biológiai teszteknek vetünk alá. Minden legyártott terméksorozatunkból mintát tárolunk, a minták beazonosítását termékeken feltüntetett Bath számsor szolgálja.

A „nincs lehetetlen” felfogás szemléletünk segített nekünk abban, hogy Európa vezető online sporttáplálkozási márkájává váljunk. Több mint félmillió aktív vásárlóval rendelkezünk, és teljesen elkötelezettek vagyunk, hogy csakis a világ legjobb táplálék kiegészítőit hozzuk el neked, megfizethető áron.

Garantáltan a legolcsóbb

Nagytételben vásárolunk, cégen belül gyártunk, és közvetlenül online értékesítünk. Kihagyjuk a közvetítőket, így biztosítjuk számodra a legjobb táplálék kiegészítőket a lehető legjobb áron.

Kivételes ízek

Vásárlói tapasztalatok alapján mi igazán úgy gondoljuk, hogy mi rendelkezünk a legjobb ízvilággal a piacon. Minden termék szigorú vizsgálatokon megy keresztül, és személyesen tesztelik, amíg a legmegfelelőbb ízhatást el nem érik. Ha a saját igényeidnek megfelelően szeretnéd ízesíteni a terméket, vehetsz belőlük ízesítetlen változatot, amit exkluzív ízesítőinkkel tehetsz finomabbá.

Legjobb minőségű alapanyagok

Mindig a legújabb természetes alapanyagokat keressük, és nagy hangsúlyt fektetünk a legmagasabb minőségre minden termékünkben. A Myprotein megfelel az ISO9001 szabványnak, UKAS által akkreditált vállalat, valamint online beszállítója a Kre Alkalyn-nak, PeptoPro-nak és a Creapure-nak.

Páratlan kínálat

Újítóként megyünk előre a sport táplálék kiegészítő iparban. Átlagban, az év minden egyes hetében egy új terméket indítunk! Több mint 350 termékkel rendelkezünk online, így biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb táplálék kiegészítőt.

Informed-Sport által jováhagyott

Teljesen elkötelezettek vagyunk, hogy kivételes minőséget és garanciát biztosítsunk minden termékünkhöz. Ezért működünk szorosan együtt az LGC-vel, a világ legnagyobb gyógyszer felügyeletével és kutató laboratóriumával. Az ő programjukat számos elismert sportoló támogatja. A Myprotein termékek, amiken szerepel az Informed-Sport logó, az LGC ISO17025 akkreditált „Táplálkozás Kiegészítő Védőfal” nagyon szigorú  tesztelésén mennek keresztül, ami a legmagasabb garancia arra, hogy az élsportolók is biztonsággal használhassák.

 

Díjak

A 2004-ben megalakult Myprotein, Európa vezető online márkája a sport táplálék kiegészítők terén. A vállalat már az első naptól kezdve gyorsan fejlődött az egyedi termékminőség iránti elkötelezettségével, ár/érték aránnyal és ügyfélszolgálatával.

A rövid történelmében a vállalat számos rangos díjjal büszkélkedhet. A Myprotein legutóbb 2009 novemberében szerepelt a rangos 2009 TIMES Fast-Track 100 listáján, az Egyesült Királyságban leggyorsabban növekvő vállalatok között. 21.-ként rangsorolva a vállalat szilárdan megalapozta magát, a vezető vállalkozások egyikeként az összes iparág közül.

Szintén 2009-ben a Myprotein a National Business Awards Észak-nyugat Angliai régiójában megnyerte az Év kis-és középvállalata díjat. A cég a kimagasló teljesítményével és az általános vállalati filozófiájával tűnt ki az erősnek mondható mezőnyben.

2007-ben egy másik díjat kapott a Myprotein, ezúttal a CBI-tól (Confederation of British Industry). Megválasztották az Év legfiatalabb nemzetközi vállalatának a rangos 2007 Growing Business Awardson.

Rettentően büszkék vagyunk ezekre a díjakra, és ezeket az eredményeket a vásárlóink hűségének, támogatásának, valamint a munkatársaink nehéz munkájának és tehetségének köszönhetjük. Reméljük, hogy a továbbiakban is túl tudjuk szárnyalni  a vásárlóink elvárásait, és felül tudunk kerekedni megannyi más táplálék kiegészítő gyártó megszokott szemléletén.

 

A THE PROTEIN WORKS™-ről

 

 

Mi, a The Protein Works csapata hihetetlenül szenvedélyesen végezzük a dolgunkat. Szembe merünk nézni a kihívásokkal, hogy elhozzuk Nektek azokat a termékeket, amik újradefiniálják a mai sport táplálékkiegészítők gondolkodásmódját. Mi nem imitálunk más márkákat vagy termékeket mint sokan mások, mi INNOVÁLUNK!

Olyan prémium minőségű alapanyagok használatával gyártjuk termékeinket, melyekben nem tűrjük meg a különböző töltő és sűrűsítő anyagokat. Minden egyes The Protein Works termék elkészítéséhez 100%-ban természetes ízeket és színeket használunk, az elérhető legtisztább táplálékkiegészítőért a mai sporttáplálkozási piacon. Hiszünk benne, hogy a legjobb minőségű alapanyagok hozzák a legjobb eredményeket.

Annak ellenére, hogy a gyártási költségeink ezáltal drágábbak, megpróbáljuk az árainkat a lehető legalacsonyabban tartani, amivel verhetetlen értékű terméket kapsz a pénzedért. Garantáljuk, hogy ennél jobb ár-érték arányú terméket nem találsz máshol Európában.

Nincsenek nagy reklámköltségeink. Úgy gondoljuk, hogy a legjobb reklám számunkra Ti vagytok, a vevőink. A baráti ajánlás vagy a vásárlói vélemények többet érnek bármilyen nagyszabású reklámkampánynál.


Baráti üdvözlettel:
ÉNPROTEINEM.hu csapata