Tyrosine (aminosav)- BP

Tyrosine (aminosav)- BP

Leírás:

L-tirozin egy nem esszenciális aminosav, amely fontos szerepet tölt be a dopamin és a noradrenalin termelésében. L-tirozin az emberi szervezetben nagyon fontos neurotranszmitter szerepet tölt be.  

A Dopamin az agyban termelődő vegyület. Boldogsághormonnak is szokták nevezni, ezért használják a gyógyászatban antidepresszánsként.  Az érzelmi életért és reakciókért felelős agyterületen, a felszabaduló dopamin elégedettségérzetet, illetve boldogságot vált ki.

Noradrenalin a mellékvesében képződő hormon, melynek szerepe a szervezetben előforduló neurotranszmitter, idegi átvivő anyag. A neurotranszmitterek olyan agyi vegyületek, amelyek üzeneteket szállítanak egyik idegsejttől - neurontól - a másikig. A noradrenalin hormon hatása az adrenalinéhoz hasonló, ugyanúgy vészhelyzetben, stresszhelyzetben termelődik és a szimpatikus idegrendszerre hat. Azonban csak a szív koszorúereit tágítja, az összes többi eret szűkíti. Gyorsítja a szívműködést, emeli a vérnyomást, az agyat az élénk készenlét és figyelem állapotába juttatja. Kalorigén hatása kisebb, mint az adrenaliné, és ez a hatás a pajzsmirigyhormonéval szemben azonnali. Növeli a lebontó folyamatok túlsúlyát, a cukor- és zsírlebontás fokozásával növeli a vérben a glükóz és a szabad zsírsavak mennyiségét.

L-tirozin egy a természetben előforduló aminosav, amely kis mennyiségben megtalálható különböző élelmiszerekben is. A maximális teljesítmény eléréséhez azonban szükség van L-tirozin pótlása a táplálék-kiegészítők útján.

Főbb tulajdonságai:

- segít a depresszió, szorongás és a stressz leküzdésében

- Javítja a kedélyállapotot és csökkenti a fáradtságot

- Sportolóknál  elősegítheti az agy-izom kapcsolatot

- Stimulálhatja a növekedési hormon termelődését

- Enyhíti a mentális ’’kiégés’’ tüneteit

Összetevők:

100%-ban L-tirozin aminosavat tartalmaz.

Adagolás:

Kívánt mennyiségű folyadékhoz adjunk hozzá 1000 mg (2 adagolókanál), majd jól felrázva fogyasszuk. Használja napi  1-2 alkalommal. Na haladja meg a napi kettő adag fogyasztását.

Ideális fogyasztani edzés előtt egy adagot.


Figyelmeztetés:


A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  


Allergén összetevőket nem tartalmaz, vegetáriánusok számára ajánlott. 

Írja meg véleményét

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

  • : 3422
  • Gyártó: Bulk Powders
  • Cikkszám: BP010
  • Elérhetőség: Raktáron
21 Product(s) Sold
  • Ár: 1,800 Ft
  • Nettó - (áfa nélküli ár): 1,417 Ft

Válaszd ki a táblázatból a megrendelni kívánt terméket csak ez után tedd a kosárba!

Kiszerelés Ízesítés Cikkszám Ár
Tirozin 100 g 0.100 kg ízesítetlen BP010-0 1,800 Ft