iBCAA (aminosav) -TPW

iBCAA (aminosav) -TPW

iBCAA

Az iBCAA a Protein Works-től egy prémium aminosav kiegészítő. Három aminosav (leucin, izoleucin és valin) optimális keverékét tartalmazza 2:1:1 arányban. A termék többféle természetes ízben, valamint ízesítetlen változatban is elérhető. Ez a három kulcsfontosságú aminosav az egyharmadát teszi ki az izmokon belüli fehérjéknek, és nagyon fontos szerepet játszik a fehérjeszintézisben. Ettől lesz az iBCAA létfontosságú az izomépítésben, és az izmok megtartásában.

Az intenzív edzések alatt a test egy olyan állapotába kerülhet, amikor az izmok elkezdenek lebontódni. De mivel az iBCAA közvetlenül az izomszövetben szívódik fel és hamar beépül, ezért segíthet megakadályozni az izom lebontását és biztosítja, hogy az izmaid sokkal jobb állapotban legyenek az edzés alatt.

Tanulmányok kimutatták, hogy az iBCAA-nak lenyűgöző izomépítő képességei vannak, amikor edzés utáni időszakban használjuk. A leucin (domináns összetevője az iBCAA-nak) akár 33%-kal javíthatja a fehérjeszintézist. A fehérjeszintézis az a folyamat, amikor az izmok a fehérjéből regenerálódnak és növekednek. Tehát az iBCAA-val történő étrend kiegészítése edzés utáni időszakban különösen fontos lehet azoknak, akik minőségi izmot szeretnének építeni.

Fontos megjegyezni, hogy az alapvető különbség a BCAA és iBCAA között, hogy az „i” az instantizáltat jelöli, ami azt jelenti, hogy a mi BCAA-nk átesett egy High-Tech gyártási folyamaton. Egész pontosan ez azt jelenti, hogy amikor elkevered vízzel, azonnal teljesen feloldódik. A normál, olcsóbb BCAA-k nem oldódnak fel a vízben, csomók úszkálnak a víz tetején, amitől nehezebb elfogyasztani, ráadásul lassabban is épülnek be az izomba. Itt a Protein Works-nél mi csak iBCAA-kat gyártunk, mivel azt szeretnénk nyújtani a vásárlóinknak, hogy a termékünkkel a legjobb eredményeket tudják elérni.

Nálunk teljesen biztos lehetsz a termék minőségében és a beszerzési forrásban. Minden összetevő beszállítójának szigorú ellenőrzéseken kell átmennie, mielőtt megkapják a TPW ™ minőségi jóváhagyás pecsétjét. A nyomon követhetőség, a minőség és a következetesség az a három dolog, amit minden egyes összetevőtől megkövetelünk. Ez a mi filozófiánk, amit követünk minden egyes termék gyártása során, és ami megkülönböztet minket a többi gyártótól a mai táplálék-kiegészítők világában.

Összetevők:
100%-ban IBCAA (2: 1: 1 arányban - leucin, izoleucin, valin) tartalmaz. 
Adagolás:
1 adag: 5g (2 közepes fekete mérőkanál)
Javasoljuk naponta 2-4 alkalommal 5g iBCAA fogyasztását. Adj 5grammot 100-150 ml vízhez vagy gyümölcsléhez, keverd jól össze, és idd meg!
 

Figyelmeztetés: 

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  

Allergén összetevők:

Allergén összetevőket nem tartalmaz. 

 

Írja meg véleményét

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

54 Product(s) Sold
  • Ár: 4,690 Ft

Válaszd ki a táblázatból a megrendelni kívánt terméket csak ez után tedd a kosárba!

Kiszerelés Ízesítés Cikkszám Ár
iBCAA 0.25 kg 0.250 kg berry blitz TPW023-1 4,690 Ft
iBCAA 0.25 kg 0.250 kg trópusi puncs TPW023-2 4,690 Ft
iBCAA 0.25 kg 0.250 kg narancs TPW023-3 4,690 Ft