Histidine (l hisztidin)- Bp

Histidine (l hisztidin)- Bp

L Hisztidin egy esszenciális aminosav, melyet a szervezet nem képes előállítani, ezért szükséges élelem vagy étrend-kiegészítők formájában bevinni a szervezetbe. Az L Hisztidin fontos szerepet tölt be a hisztamin lebontásában, az egészséges szív-és keringési rendszer fenntartásában és az immunrendszer erősítésében.

L Hisztidinre szüksége van a szervezetnek annak érdekében, hogy néhány más enzimek, mint pl. a gasztrint hormon jelenléte biztosított legyen az emésztési folyamatok során. További fontos funkciója az aminosavnak, hogy segítségével a szervezet az élelmiszerekből a vitaminokat és ásványi anyagokat le tudja bontani.

Az egyik legfontosabb szerepe az L Hisztidinnek, hogy a véráramban biztosítsa a megfelelő ásványi anyag egyensúlyt, beleértve a cink és a vas ásványi anyagokat is. Diéta során az l Hisztidin kellő mennyiségű jelenléte a szervezetben fontos szerepet tölt be, hiánya alacsony energiaszintet és legyengült immunrendszert okozhat.

Ahogy a neve is sugallja, az L Hisztidin szorosan kapcsolódik a hisztamin természetes vegyi anyaghoz, amely az emberi szervezetben megtalálható. A hisztamin a szervezet allergiareakciójában játszik fontos szerepet, allergiás reakció során a szervezetben megemelkedett hisztamin szint lebomlása nem történik meg akkor a szervezet hisztamin intoleranciájáról beszélünk, amely több kellemetlen tünettel jelentkezik úgy, mint fejfájás, kiütés, viszketés.  Összetevők:

L-hisztidinen kívül más anyagot nem tartalmaz.


Adagolása:

Étrend-kiegészítőként kellő víz vagy gyümölcslé mennyiséggel ajánlott fogyasztani naponta 1-2 alkalommal egy grammot.


Kombinációs javaslatok:

A szervezet karnozin szintjének emelése céljából használjuk Beta Alanine aminosav kombinációjában. Az edzésintenzitás fokozása céljából kombináljuk a használatát taurinnal, arnininnal és vagy citruline malate aminosavakkal. 


Figyelmeztetés:


A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  


Allergén összetevőket nem tartalmaz, vegetáriánusok számára ajánlott. 

Írja meg véleményét

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

  • : 8412
  • Gyártó: Bulk Powders
  • Cikkszám: BP012
  • Elérhetőség: Raktáron
57 Product(s) Sold
  • Ár: 5,500 Ft
  • Nettó - (áfa nélküli ár): 4,331 Ft

Válaszd ki a táblázatból a megrendelni kívánt terméket csak ez után tedd a kosárba!

Kiszerelés Ízesítés Cikkszám Ár
L Histidine 100 g 0.100 kg ízesítetlen BP012-0 5,500 Ft