Essential Amino Acids (esszenciális aminosavak)

Essential Amino Acids (esszenciális aminosavak)

Essential Amino Acids (EAA's)

Aminosavak olyan összetett vegyi anyagok, amelyek a fehérjék építőkövei. Szükségesek az új szövetek kialakulásához és a meglévő sejtek javításához. Az esszenciális aminosavakat nem képes a szervezetünk előállítani, vagy létrehozni ezeket az étrendünkből kell pótolnunk. Még a rendszeres és egészséges táplálkozás során is igen nehéz megfelelő mennyiségű esszenciális aminosavat bevinnünk szervezetünkbe.

Esszenciális aminosavakra (EAA-k) van szükségünk annak érdekében, hogy új szövetek képződjenek az izmok stimulálása, erősítése során. Első a megfelelő mennyiségű és minőségű étrend, de ennek során sem lehetünk benne biztosak, hogy minden szükséges aminosavat biztosítottunk izmaink számára a növekedéshez. Az izmaink gyorsabb fejlődéséhez illetve regenerálódásához nélkülözhetetlenek az esszenciális aminosavak. Ezek a fő EAA-k L Leucin, L izoleucin, L valin, az L lizin, L fenilalanin, L treonin, L hisztidin, L metionin, L Triptofán. Ezek kis mennyiségben megtalálhatók ételeinkben is, de koncentráltan csak a táplálék kiegészítőkben vannak jelen.

A diétánkhoz szükségesek a különböző esszenciális aminosavak több okból is, beleértve a regenerálódást, illetve ahhoz, hogy a legnagyobb mennyiségben jussunk a fehérjéhez az általunk bevitt ételekből. Ha a diéta nem tartalmaz elég esszenciális aminosavakat, a szervezet nem vonja ki a maximális tápanyagokat a fehérjeforrásokból, és elkezdi tárolni fehérjében lévő kalóriát zsír formájában. A diéta során a megfelelő aminosav mennyiség lehetővé teszi, hogy a fehérje felhasználás folyamatos és optimális legyen.

Egy jó táplálékkiegészítő megfelelő arányban tartalmaz esszenciális aminosavakat. Ez javítja a felszívódást a szervezetben, és maximális tápanyagfelvételt biztosít. A esszenciális aminosavak bevitelének növelése lehetővé teszi, hogy a sportolók nagyobb intenzitású és hosszabb folytassanak, köszönhetően a továbbfejlesztett regeneráló hatásnak, amelyet a kiegyensúlyozott étrend biztosít.

Egy adag 15 g melyben: L Leucine 5000mg, L Isoleucine 890mg, L Valine 2200mg, L Lysine 2200mg, L Phenylalanine 1800mg, L Threonine 1500mg, L Histidine 710mg, L Methionine 500mg, L Tryptophan 200mg

Összetevők:

L Leucin, L izoleucin, L valin, az L lizin, L fenilalanin, L treonin, L hisztidin, L metionin, L Triptofán.
Cukrott és mesterséges színezéket nem tartalmaz.

Adagolása:

Étrend-kiegészítőként ajánljuk fogyasztani egy adagot 15 g-ot, amelyet két adagra osztva (7,5 g) fogassz.. Az egyik adagot 30 perccel edzés előtt, a második adagot közvetlenül edzés után ajánlott bevenni. Legjobb 3-4 dl vízben vagy gyümölcslében elfogyasztani.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Írja meg véleményét

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

  • : 10065
  • Gyártó: MYPROTEIN
  • Cikkszám: T017
  • Elérhetőség: Előrendelhető
97 Product(s) Sold
  • Ár: 5,000 Ft
  • Nettó - (áfa nélküli ár): 3,937 Ft

Válaszd ki a táblázatból a megrendelni kívánt terméket csak ez után tedd a kosárba!

Kiszerelés Ízesítés Cikkszám Ár
Essential Amino Acids 250 g 0.250 kg ízesítetlen T017-0 5,000 Ft
Essential Amino Acids 500 g 0.500 kg ízesítetlen T017-1 7,000 Ft