GREEN TEA ULTRA TABLETS (zöld tea kivonat)- TPW

GREEN TEA ULTRA TABLETS (zöld tea kivonat)- TPW

Leírás:

A zöld tea tabletták kivételesen magas minőségű zöld tea kivonatból készítjük, kényelmes tabletta formájú kiszerelése pedig könnyed lehetőséget biztosít az alkalmazhatóságára. Számos egészségügyi előnyei mellett egy erőteljes zsírégető formulaként tartjuk. Az egyik legközkedveltebb zsírégő formula a piacon.

A zöld teában lévő epigallocatechin-gallát állatkísérletekben már bebizonyította jótékony hatását az elhízás kialakulásának megelőzésében is, hiszen az epigallocatechin-gallátot fogyasztó csoportban a kontrollcsoporthoz képest egyértelmű összefüggés volt kimutatható a zöld tea hatóanyagának fogyasztása és a kisebb testtömeg, az alacsonyabb koleszterinszint és a kisebb mértékű inzulinrezisztencia között. Az összefüggést a tradicionális kínai orvoslás emberek esetében is igazolta tapasztalati úton.

Zöld tea tabletták bizonyítottan rendelkeznek egészségmegőrző tulajdonságokkal, mivel gazdag bioflavonoidokban, amelyek szabad gyökök elleni védelmet nyújtó antioxidánsok. A zöld teában pontosabban, az epigallocatechin-gallátot (EGCG) azonosították antioxidánsként, amely több mint 200-szor erősebb, mint az E-vitamin. Ezért, annak ellenére, hogy zsírégető tulajdonságai jól szerepeltek a Journal of American táplálkozási kollégium méréseiben.


 

Összetevők:

Egy tablettában:

Zöld tea (Camellia Sinensis) 20-25: 1 kivonat 50mg

levélegyenérték 1000mg

töltőanyag – maltodextrin

 

Adagolása:

Egy adag egy kapszula.

Naponta legfeljebb 3x1 tablettát használjon, lehetőség szerint étkezés közben. Ne haladja meg az ajánlott napi mennyiséget.

 

Figyelmeztetés:

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó! Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

 

Allergén információk:

Allergén összetevőket nem tartalmaz.

Írja meg véleményét

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

8 Product(s) Sold
  • Ár: 2,990 Ft