Zsírégető Kisokos!

Szerző enproteinem admin 2017. 12. 31. 0 Hozzászólás

Zsírégetők

 

Ha nem szeretnénk hazug ígéretekkel kecsegtetni Titeket, akkor le kell szögeznünk az elején: nincsenek csoda-kapszulák, melyek önmagukban olvasztják le rólad a zsírt… a testsúlycsökkentés egy több összetevős dolog, ahol elsősoron az étkezésen és a mozgáson (avagy a kalória deficit elérésén) van a hangsúly – és ezek után a zsírégető készítményeken, melyek plusz segítséget jelentethetnek a tudatos életmódváltás mellett! Vagyis: zsírégetők nélkül is lehet fogyni – ámde használatukkal sokkal hatékonyabb és könnyebb lehet a folyamat!

Nézzük meg milyen zsírégetők vannak a piacon, és hol segíthetnek a fogyásban!

 

L-Karnitin:

Az L-karnitin egy széles körben ismert és alkalmazott zsírégető. Legfontosabb feladata, az acil-CoA-hoz (acil-koenzim A-hoz) kötött zsírsavak szállítása, lebontásának elősegítése - így az alkalmazásával elősegíthetjük a zsírok energiaként történő felhasználását. Ezáltal az L-karnitin tartalmú kiegészítők hatékonyabb testzsír vesztést, csökkent koleszterin szintet, késleltetett fáradságot és javuló teljesítményt ígérnek.

Edzés előtt célszerű bevenni 1000-2000 mg-os mennyiségben, így a testmozgás során rögtön felhasználod a felszabaduló zsírokat, és energikusabb is leszel tőle. Kombinálható CLA-val, vagy stimuláns hatású anyagokkal – ha nem vagy rá érzékeny!

 

CLA:

A CLA egy nem stimuláló hatású összetevő, mely tulajdonképpen olyan katalizátorok vagy szállító molekulák, amik a zsírégetés szabályozásában vesznek részt.  Ezek az úgynevezett lipotróp anyagok a szervezet természetes zsírbontó folyamatait gyorsítják, illetve akadályozzák a zsírraktározást. Kombinálható L-Carnitinnel, vagy stimuláns hatású anyagokkal – ha nem vagy rá érzékeny!

 

Termogén zsírégetők:

A termogenikus zsírégetők olyan növényi forrásokból kinyert stimuláns hatóanyagokat tartalmaznak, melyek fokozzák a termogenezist, azaz a hőtermelést. Hatásukra megemelkedik a szervezet alaphőmérséklete, fokozódik az anyagcsere, így napi szinten az elhasznált energiamennyiséget növelhetik. A termogenikus zsírégetők ráadásul a mellékvese hormonjainak stimulálásával olyan löketet adhatnak a testednek, amitől az alacsonyabb kalóriabevitel ellenére is pörgős edzéseket tudsz tolni!

Fontos! Csak akkor használd, ha nincsen semmilyen egészségügyi problémád, és nem vagy érzékeny a stimuláns hatású készítményekre! A még erőteljesebb hatás érdekében a termogén készítmény mellé használhatsz valamilyen stimuláns-mentes zsírégetőt (például L-karnitin, CLA), de két termogén készítményt sose kombinálj!

 

Kombinált zsírégetők (például a THERMOPRO termék)

A Thermopro egy több fronton támadó zsírégető formula, mely a legjobb és leghatékonyabb súlycsökkentő összetevőket egyesíti! Tartalmaz stimulánsokat és anyagcsere gyorsítót, mint a koffein és a zöld tea, L-Karnitint, méghozzá egy nagyon jól hasznosuló formában,  illetve krómot, a megfelelő anyagcsere és vércukor szintért!

 

Leave a Comment