CrossFit gyakorlatsorok a karácsonyi bejgli okozta károk ellen!

Szerző enproteinem admin 2017. 12. 22. 0 Hozzászólás

CrossFit gyakorlatsorok a karácsonyi bejgli okozta károk ellen!

 

Ha nem vagy jártas a CrossFit edzésvilágában, akkor is kiválón belekóstolhatsz az anaerob zónán túli életbe ezzel a pár feladattal. Ami előny, hogy a következő feladatok terem nélkül is elvégezhetőek – így akitől a téli kültéri edzés nem áll távol, az nyugodtan belevághat!

 

Infók a köredzésről:

 

A Crossfit több, mint szimpla köredzés, most mi mégis ezen részét emeljük ki. A CrossFitben vannak úgynevezett "tesztfeladatok": ezeket azért hívják így, mert tökéletesen alkalmazhatóak saját állapotod, fejlődésed lemérésére is. Ezekből válogatunk pár egyszerűbbet, amit akár az ünnepi felesleg kontrollálására is bevethetsz, mint intenzív kardió!

"Annie": a legjobb, hogy semmi sem kell szinte hozzá!

A két feladatot egymás után kell végezni, időre. Az ismétlésszámok körönként csökkennek: azaz 50-40-30-20 és 10 ismétléses körök lesznek:

 

Dupla ugráló kötél tekerések (Ha csak szimpla megy, akkor duplázd az ismétlést: 100-80…-20)

Felülés

 

"Cindy"

A feladatokat az előírt ismétlési számban egymás után végezd. 20 perc alatt végezz annyi ismétlés, amennyit csak bírsz:

5 Húzódzkodás

10 Fekvőtámasz

15 Guggolás

 

"Michael"

3 kört végezz az alábbi gyakorlatokból, időre – minél gyorsabban!

800 m futás

50 felhomorítás

50 felülés

(3 perc pihenő)

 

Bónusz Tipp! Ha szeretnéd a teljesítményedet javítani, akkor vannak olyan táplálékkiegészítők, melyek kifejezetten arra hivatottak, hogy növelje az energiaszintet! Ilyen például a Genesis Pre Workout™ , mely több mint 20 hatóanyagot tartalmaz, melyek mind az erőnövelésben, állóképességfejlesztésben és regenerációban segítenek! A BCAA, arginin-alfa keto-glutarát, Beta Alanin, Citrulline Malate, szibériai ginzeng kivonat, valamint megannyi fontos vitamin és ásványi anyagok keveréke az, ami mindenképp hasznos, ha igazán izzasztó és intenzív intervall kardiót akarsz tolni!

Leave a Comment