Csokit és finom turmixot mindenkinek!

Szerző enproteinem admin 2017. 11. 03. 0 Hozzászólás

Csokit és finom turmixot mindenkinek!

 

Laktózérzékeny vagy? Esetleg vega? Hadilábon állsz a gluténnal? Kerülöd a cukrot? Akkor is jár neked a csoki és a protein!

 

Nem mindig egyszerű az élet. Sokszor akaratunkon kívül esünk táplálékintoleranciába, vagy csak eltökélt és nemes szándékunk az állatvilág védelme, és a hús – tejipari termékek kerülése. Akkor nekünk nem is jár a csoki, vagy az edzés utáni shake? Dehogynem!

 

Íme két termék, ami nagyon hasznos lesz Neked – legyen a célod az alakformálás, fogyás, vagy az erősödés… vagy csupán az egészséges élet.

 

Laktózérzékenyként vagy vegaként bizony a legtöbb bajod a megfelelő fehérjeforrás bevitellel fog meggyűlni.  Attól, mert véded az állatokat, vagy nem fogyaszthatsz tejtermékeket, ha sportolsz, akkor a kőbe vésett 2g/testúlykilogramm fehérje adag Rád is vonatkozik… mint ahogy az edzés utáni jutalom turmix is.

 

Sajnos a legtöbb protein csoki vagy turmix tejsavó fehérje, tejfehérje és kazein alapú.

 

Kivéve a MyProtein Vegan Protein Bar fehérje szeletje.

 

Ez egy újonnan kifejlesztett természetes vegán fehérje szelet, mely fogyasztása nemcsak vegetáriánusok számára alkalmas: minden alkotóeleme természetes forrásból származik, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és gluténmentes – így a laktóz, gluténérzékenyek, cukorbetegek is fogyaszthatják!

 

Minden szeletben több mint 12 g fehérjét található, illetve 12 g szénhidrátot tartalmaz, mely hozzájárul a szervezet számára szükséges energiaszükséglet fedezéséhez. Tökéletes azok számára, akik intenzív edzést végez, vagy egy kényelmes táplálékforrást keres napközben.

 

Minden szelet tartalmaz további 4 g élelmi rostot, mely eltelít, így elősegítve a diétát…kmmm…és a megfelelő bélműködést!

 

Egyetlen allergén információ merül fel a csoki kapcsán: földimogyorót, mandulát és kesudiót tartalmaz – így akik ezekre érzékenyek, kerüljék!

 

MyProtein Vegan Blend Protein

 

Ez egy növényi fehérjékből álló fehérje por keverék, mely borsó fehérjét, a barna rizs és kender fehérjét tartalmaz. Teljesen vegetáriánus fehérje por – ennek ellenére teljes körű esszenciális aminosavakat, és több mint 22 g fehérjét tartalmaz adagonként.

 

Kiváló támogatást jelent egy diétás étrendben is. A Vegan Blend nagy mennyiségben tartalmaz elágazó láncú aminosavakat (BCAA), melyek elismerten fontos szerepet játszanak az izomépítésben, izommegtartásban – de erről már írtunk mi is a weboldalunkon… érdemes utána olvasni!

 

Fontos tudnod, hogy a növényevő étrend bár felettébb változatos és talán még finom is, ugyanakkor nem tartalmazza teljes körűen mindazon esszenciális aminosavakat, melyre a testünk vágyna. Ellenben a MyProtein Vegan Blend Protein használatával máris javíthatsz a növényi fehérjék aminosav összetételén az étrendedben! A fehérjét nemcsak edzés után, de bármikor a nap folyamán – de akár utolsó étkezésként is ihatod!

 

Vegan Blend érdekessége még, hogy tartalmaz egy prémium minőségű emésztőenzim-keveréket, ami segít abban, hogy szervezeted minél többet tudjon hasznosítani a tápanyagokból. A protein fogyasztása gyors, puffadás, és problémamentes lesz – ami ugye a tej alapú termékekről nem mindig mondható el…

 

 

Leave a Comment