Szállítási/Átvételi Információk

25.000 Ft vásárlás felett a szállítási díj INGYENES!*feltételek a lap alján


Megkérünk, hogy amennyiben olyan terméket rendelsz, amely nincs raktáron, (Elérhetőség: előrendelhető) a vételár átutalása munkatársunkkal történő egyeztetés után, a megbeszéltek szerint történjen.


 Személyes átvétel: 1076 Budapest Thököly út 5 sz. alatti üzlethelyiségünkben.

 

 Az üzlethelyiségünkben lehetőséged van előzetesen leadott rendelés nélkül, helyszíni vásárlásra is.

Felhívjuk szíves figyelmed, ha gépjárművel érkezel az üzlethelyiség előtt kialakított parkolósávban van lehetőséged parkírozni,parkolóóra használatával (175 Ft/óra).


ÁTVÉTELI és FIZETÉSI MÓDOK


DÍJTÁBLÁZAT

Szállítási Mód

Értékhatár

Szállítási Díj

Súlyhatár

Fizetési Mód

Személyes átvétel

nincs

nincs

nincs

készpénz, bankkártya, étkezési Erzsébet utalvány

Házhoz szállítás

250.000 Ft/csomag

1100 FT

40 kg

előre utalással, utánvétellel

Trans-O-Flex csomagpontba

250.000 Ft/csomag

990 Ft

20 kg

előre utalással, utánvétellel

25.000 vásárlás felett a szállítási díj INGYENES!


1.      Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

 

 

A személyes átvétel ugyan nem olyan kényelmes, mint a futárszolgálattal való szállítás, de költséghatékonyabb. Előre egyeztetett időpontban átveheted rendelésed üzlethelyiségünkbe neved vagy a rendelés számának megadásával. Az átvétel előtt telefonos vagy emailben történő egyeztetés szükséges az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

 

Tel.: +36-70-320-7070

 

         +36-70-391-9181

  

Email: info@enproteinem.hu

 

 

Üzlethelyiségünk címe: 1076 Budapest Thököly út 5 sz.

 

Személyes átvétel esetén lehetőséged van ÉTKEZÉSI ERZSÉBET-UTALVÁNNYAL is FIZETNI!

 

Továbbá szeretném felhívni a figyelmedet, hogy üzlethelyiségünkben Visa, Electron, VPAY, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, American Express, JCB és CUP kártyákkal is tudsz fizetni.

  

 

2.      Házhoz Szállítás:

 

 

 

Munkanapon 13.00 óráig leadott rendelések esetén – amennyiben utánvétel lett megjelölve fizetési módként – a csomagot másnap a megadott címre kiszállítjuk.

 

Csomagok szállítását a Trans-O-Flex Hungary Kft. szállítópartnerünk végzi.

 

Küldeményeket a feladó által megjelölt, a küldeményen, vagy annak kísérő okiratán feltüntetett címhelyen kézbesíti, kivéve, ha a felek megállapodása, illetve a küldemény címzettje ettől eltérően rendelkezik. Amennyiben a küldemény kézbesítése akadályba ütközik, a trans-o-flex futára az ügyfelet a címhelyen hagyott értesítő nyomtatványon (matrica) tájékoztatja az első kézbesítési kísérletről. A trans-o-flex az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén egy alkalommal azt ingyenesen megismétli. A második sikertelen kézbesítést követően, a trans-o-flex, a küldeményt visszakézbesíti a feladó részére.

 

A kézbesítés csak az utánvét kifizetése (ha van), és az átvételi igazolás aláírása után történik meg, a címzett azt megelőzően nem ellenőrizheti a csomag tartalmát.

 

A csomag szállítási státuszáról, folyamatos értesítést kapsz a rendeléskor megadott email címre!

 

A csomag útját nyomon követheted emailben kiküldött csomagszám alapján az alábbi linken: http://www.tofonline.hu/tofTrack/

 

A címzett a kézbesítés reggelén SMS értesítőt kap a csomag várható kézbesítési idejéről, ebből adódóan kérem, hogy fokozott figyelmet fordítson a telefonszám helyes megadására. A körzethívószám utáni 7 db számot egybe kell megadni kötőjel nélkül pl.: 701234567

 

A kiszállítás munkaidőben 8- 17h között történik.

 

 

3.      Csomagpontba történő kézbesítés

  

 

A csomagpont megkönnyíti ügyfeleink kiszolgálását. Azok a címzettek, akik számára problémát jelent adott időben a megadott címen várni a csomag érkezését, dönthetnek úgy, hogy a csomagpontba kérik a kiszállítást: ez esetben szabadon választhatják meg, mikor veszik át a csomagot.

 

Hálózatunk az ország egész területén több mint 160 csomagponttal üzemel. Bővebb információt listaszerűen is, valamint egyedi google térképünkön az egyes pontokra kattintva kaphat. Csomagpontkereső: http://tofhungary.hu/szolgaltatasaink/csomagpont/

 

Kérlek, hogy csomagpontba rendelt termék esetén a fenti linken válaszd ki a számodra legmegfelelőbb átvevő helyet és a rendelésed leadásakor a csomagpont címét közöld velünk a megjegyzésrovatban.

 

A trans-o-flex a feladó által csomagpontra címzett küldeményt – az áru felvételét követő munkanapon belül – azaz árufelvételt követő első munkanapon a címzett által megadott csomagpontra kézbesíti.

 

Csomagpontba történő kézbesítés szolgáltatás keretében feladott küldemények maximális súlya 20kg, maximális mérete 60x60x60 cm/csomagolási egység lehet. Küldemény maximális értéke a nettó 250.000.-Ft-ot nem haladhatja meg.

 

 

 

4.      Trans-O-Flex Ügyfélszolgálat

 

·         Telefon:

 

+36 1 8 777 400

+36 1 8 777 444

+36 1 8 777 499 (FAX)

 

·         E-mail: 

ugyfelszolgalat@tofhungary.hu

 


___________________________________________________________________________

 

* az ingyenes csomagszállítást az alábbi feltételek együttes megléte esetén áll módunkban biztosítani:

 

·         belföldi kiszállítás esetén egy rendelésnél jár automatikusan, amennyiben a szállítási módnál az ingyenes kiszállítást választotta;

 

·         a vásárolt termékek végösszegének meg kell haladnia a 25.000,-Ft összeghatárt;

 

·         a csomag súlya nem lehet több 20kg-nál;

 

·         utánvétel esetén a csomag díja 250.000 Ft több nem lehet.