Ruházati Termékek visszaküldése

Visszaküldési Információk:

Amennyiben úgy dönt, hogy a rendelt termékre – méret, dizájn, stílus miatt – nincs szüksége, akkor kérem az alábbi lépéséket a 15 naptári nap betartásával kövesse.

A csomagban a számla és a termékek mellett találni fog egy TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI NYOMTATVÁNYT. Írja be a «visszaküldési mennyiség.» oszlopba a visszaküldendő termék(ek) számát. Amelyik terméket megtartja, azt a mezőt hagyja üresen. Az utolsó oszlopba jegyezze be a visszaküldés okának megfelelő kódot. Például: ha azért küld vissza egy terméket, mert túl kicsi Önnek, írja be a «2» kódot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékeket csak akkor lehet visszaküldeni, ha ugyanabban az állapotban vannak, mint ahogyan kapta, és csakis az eredeti csomagolásukkal együtt – ne távolítsa el a címkéket a termékeken és helyezze vissza a sértetlen csomagolásba -.

Nagyon fontos, hogy a TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI NYOMTATVÁNYT tegye bele a csomagba. Ezzel is segíti szolgáltatásaink javítását, valamint a visszaküldés mielőbbi feldolgozását.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI SZELVÉNY (a továbbiakban TNY) nem számít szállítási okmánynak. Küldje el a csomagot bármelyik gyorsfutár szolgálattal vagy postai úton az alábbi visszaküldési címre:

Premium Nutrition Kft. telephelye

1076 Budapest

Thököly út 5 sz.

 email.: info@enproteinem.hu

tel.: +36/70-320-7070

A könnyebb eljárás érdekében figyelmébe ajánljuk partnerünket, a Trans-O-Flex futárszolgálatot. A csomagfelvételi megrendelését feladhatja online a http://tofhungary.hu/e-ugyfelszolgalat/feladom-a-csomagom/ elérhetőségen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldési költségeket Önnek kell állnia.

Amint a csomag beérkezik hozzánk, és feldolgozásra került, a minőségi és mennyiségi ellenőrzés után visszaigazolást fog kapni e-mailben (fontos, hogy a rendelése leadáskor helyes email címet adjon meg). Kérjük, hogy a TNY figyelmesen töltse ki, mert a nyomtatványon szereplő adatok alapján fogjuk visszatéríteni a visszaküldött termékek vételárát. Ne felejtse el az IBAN formátumú bankszámlaszámát feltüntetni a nyomtatványon. Amennyiben TNY kitöltve nem melléklete a csomagban, akkor azt info@enproteinem.hu email címre is eljuttathatja elektronikusan.

Az összeget legkésőbb a visszaküldés visszaigazolásától számított 14 naptári napon belül utaljuk vissza.

További információkért kérjük, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a fentebb megadott elérhetőségek egyikén.